Utgivelser

HUMLEPUNGEN

- en kriminalroman av Aage Andersen

Ei naken, ung jente blir funnet død i en bil i Gogsjø. Noen sender politiet avrevne bilder med seksuelle hentydninger. Mulige vitner, mistenkte og medsammensvorne holder tann for tunge. Etterforskeren roter i jakkelomma etter en fishermans friend og handler på intuisjon.

Saken viser seg å ha forgreininger i byens hemmelige selskaper og den velbeslåtte overklassen i Øvre Kremlaget, så vel som røtter i byens sjøfartshistorie. Men det dukker opp flere utløpere – både til Trier og vinbyene i Moseldalen og forbindelser til Partiet Ørnens historiske kontroll over Sandefjord. Dette samtidig som Anders Jahres ånd spøker i kulissene.

Romanen Humlepungen introduserer en person som har bygd seg opp på tvilsomme affærer, gammel historisk arv og er vel utstyrt med navigasjonsferdigheter og politiske ambisjoner. Kabalen legges og spillet kan begynne. For den som holder hunder, biter bare venner.

Vi følger den fabulerende og melankolske etterforskeren og hans pølseglade assistent Frank Alonso. Begge med felles fotballinteresse i SF og en skummende øllemann på Den Herreløse Hund i Badehusgaten. Et sted hvor verden ikke alltid er som man kanskje skulle tro. Dette er hektet sammen med andre spor og en god dose sandefjordsk. Alt sammen i en roman med både en kriminalsak å løse og et liv å leve – begge deler blir etter hvert en maktpåliggende sak for politietterforsker Georg Ulabrand.

BESTILL NÅ! E-post: eposforlag@yahoo.no
Nettpris: 130,- + porto